Misschien heb je wel eens gehoord van Stichting CIS. Deze stichting registreert onder andere zaken die te maken hebben met verzekeringsfraude. Wanneer je wordt beschuldigd van verzekeringsfraude en dit ook bewezen wordt, worden je persoonsgegevens in deze stichting geregistreerd. Als gevolg hiervan kun je worden bestraft met een boete. Daarnaast wordt het lastig om een ​​nieuwe verzekering af te sluiten. Andere verzekeraars kunnen je verzekeringsaanvraag afwijzen omdat je een slechte staat van dienst hebt. Wat als je te maken krijgt met een onjuiste CIS registratie? Je kunt de CIS registratie verwijderen met de hulp van een geloofwaardig advocatenkantoor.

De gevolgen van een CIS-registratie

Stichting CIS werkt als BKR. Wanneer je in CIS of EVR wordt vermeld, krijg je te maken met verschillende gevolgen. De belangrijkste impact die je zult tegenkomen, zijn de moeilijkheden bij het aanvragen van een nieuwe verzekering. Wanneer de verzekeraar je verzekering beëindigt, is het mogelijk dat andere verzekeraars je niet accepteren als je een nieuwe polis aanvraagt. Hierdoor kun je de verzekering alleen met een hogere premie aanvragen. Daarnaast kan de conditie van de verzekering minder gunstig zijn. Verder kun je geen ziekteverzuim- en bootverzekering afsluiten. De verzekeringsproducten waaruit je kunt kiezen zijn beperkt. De gevolgen kunnen echter verschillen. Dit is afhankelijk van de melding die de verzekeraar doet.

Hoe verwijder je een CIS-registratie?

Als je te maken hebt met onjuiste gegevens in CIS-registratie, kun je hulp zoeken bij het verwijderen ervan. De mogelijkheid bestaat altijd dat de verzekeraar verzekeringsfraude meldt. Feit is echter dat er geen sprake is van fraude. Als je een onjuiste CIS-registratie hebt, kun je een verzekeringsfraude advocaat inhuren. Zij zullen je helpen om de CIS-registratie te verwijderen. De advocaten geven je ook enkele adviezen over eventuele verzekeringsproblemen waarmee je te maken krijgt.

Werken met een verzekeringsfraude advocatenkantoor

Wanneer je persoonsgegevens zijn vastgelegd in het Extern Verwijzingsregister (EVR) in stichting CIS, wordt je door alle verzekeraars op de zwarte lijst gezet. Om verzekeringsfraude te melden, moet de verzekeraar aan strenge eisen voldoen. Als ze niet aan deze vereisten kunnen voldoen, moet je CIS-registratie worden verwijderd. Als je je niet schuldig maakt aan fraude, kun je hulp vragen aan een verzekeringsfraude advocaat. De verzekeringsadvocaten zullen de juridische procedure starten om de EVR-registratie te verwijderen. Als je ten onrechte bent geregistreerd in CIS, moet je op zoek naar een geloofwaardig advocatenkantoor die je hiermee kan helpen. Als gevolg hiervan worden je gegevens verwijderd uit CIS. Vervolgens kun je eenvoudig een nieuwe verzekering aanvragen. Zoek dus een geloofwaardige verzekeringsfraude advocaat en laat je CIS-registratie direct verwijderen!