Voor promotiedoeleinden kun je gebruik maken van banners in frames. Het nadeel van de meeste frames die daarvoor beschikbaar zijn is, dat je deze alleen tegen een vlakke wand kunt gebruiken. Om echt op te vallen kun je 3d frames kopen. In principe werken die op dezelfde manier als de vlakke frames, alleen zijn ze door hun ruimtelijke effect veel effectiever. 3D frames zijn volledig naar eigen inzicht op te bouwen. Ze worden gemaakt met aluminium profielen. De frames kunnen worden neergezet of opgehangen.

Vier profielen

Om diverse ruimtelijke vormen te creƫren zijn profielen beschikbaar. Voor rechthoekige opstellingen, waarbij de banner kan worden neergezet of opgehangen, wordt het profiel Carre 80 gebruikt. Doordat de frames van meerdere kanten zichtbaar zijn heb je de mogelijkheid om er dubbelzijdige textielprints in te plaatsen. Met de frames kunnen ook kubussen worden gemaakt. Profiel Quatro 50 is erg sterk en geschikt om er stevige en grote kubussen van te maken. Voor kleinere frames wordt het lichtgewicht profiel Cube 65 gebruikt. Voor alle frames geldt dat het echte eyecatchers zijn. Als deze frames tijdens beurzen worden gebruikt kun je je eigen beursstand al van grote afstand zien.

Verlichte textielprints

Bij reguliere 2d frames zijn de textielprints in het donker alleen te zien als er spots op worden gericht. Als er gebruik wordt gemaakt van het Carre 160 profiel is dat niet nodig. Dit is een verlicht profiel, dat de textielprint met behulp van power leds vanaf de zijkant verlicht. Het profiel kan dubbelzijdige prints bevatten. De frames zijn zeer flexibel en er kunnen L-vormige, U-vormige en O-vormige opstellingen mee worden gemaakt. De frames zijn staand te gebruiken, maar ze kunnen ook worden opgehangen. Ze zijn leverbaar in een zilverkleur, zwart, wit en in alle RAL-kleuren.

Duurzaam

Door gebruik te maken van 3d frames lever je automatisch een bijdrage aan de duurzaamheid. De frames zijn gemaakt van aluminium. Het kost weliswaar veel energie om dat te produceren. Maar de frames hebben wel een lange levensduur en het aluminium kan bovendien worden hergebruikt als het frame weer wordt ingeleverd. Tijdens het op maat zagen van de 3d constructies wordt al het afvalmateriaal, zelfs het zaagsel, opgevangen voor hergebruik. Veel textielprints zijn tegenwoordig ook duurzaam. Door bewust te kiezen voor deze milieuvriendelijke producten blijven de grondstoffen behouden en levert je bedrijf een bijdrage aan het tegengaan van verspilling.