Wanneer je een bedrijf begint, is een van de eerste dingen die je moet doen het vinden van een kantoorruimte. Dit kan een ontmoedigende taak zijn, vooral als je niet weet waar je op moet letten. In deze blogpost geven we je enkele tips en adviezen over waar je op moet letten bij het kiezen van een kantoorruimte. We geven ook een aantal bronnen die het proces kunnen vergemakkelijken!

Gevolgen voor de werknemers

Het kiezen van de juiste kantoorruimte is om een aantal redenen belangrijk. De eerste reden is dat het gevolgen kan hebben voor jouw werknemers. Als je een te kleine kantoorruimte kiest, kunnen  werknemers zich benauwd en ongemakkelijk voelen. Dit kan leiden tot een laag moreel en een hoog verloop. Omgekeerd, als je kiest voor een te grote kantoorruimte, ga je uiteindelijk betalen voor ruimte die je niet gebruikt. Het is belangrijk om een kantoorruimte te vinden die precies past bij de behoeften. Zorg er ook voor dat het kantoor groot genoeg is om de juiste kantoorspullen op te kunnen bergen. Hiermee bedoel we producten zoals een printer, koffiezetapparaten en stoelen van bijvoorbeeld Dutch Label Store. Jouw kantoor moet genoeg opbergruimte bieden voor dit soort producten.

Resultaat

Een andere reden waarom het kiezen van de juiste kantoorruimte belangrijk is, is dat het bepaald resultaat kan beïnvloeden. De kosten van jouw kantoorruimte zijn een van de grootste overheadkosten. Als je kiest voor een te dure kantoorruimte gaat ten koste van dee winst. Aan de andere kant, als je een te goedkope kantoorruimte kiest, kan dat een slechte indruk geven van jouw bedrijf. Nogmaals, het is belangrijk om een kantoorruimte te vinden die past bij je behoeften en budget.

Locatie

Een ander belangrijk punt om naar te kijken is de locatie. Je wil een kantoorruimte kiezen die handig is voor jouw werknemers en klanten. Het moet ook in een veilige buurt liggen. Het tweede punt is de grootte van de ruimte. Zoals we al eerder zeiden, wil je geen te kleine of te grote kantoorruimte kiezen.  Het derde punt zijn de voorzieningen. Je will er zeker van zijn dat de kantoorruimte die je kiest alle voorzieningen heeft die je nodig hebt, zoals een keuken, een fitnessruimte en vergaderzalen.

Nu je weet waar je op moet letten bij het kiezen van een kantoorruimte, hopen we dat deze blogpost nuttig is geweest!

Bron: dutchlabelstore.nl