Thuiswerken met je partner kan een leuke en lonende ervaring zijn – maar het kan ook een uitdaging zijn als je niet de tijd neemt om het voor jullie allebei te laten werken. Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die de mogelijkheid geven om thuis te werken, grote kan dat jij en je partner ook bij zo’n bedrijf werken. Hier zijn wat tips om het samen thuiswerken aangenamer te maken:

Mokken bedrukken

Je kan mokken bedrukken met bijvoorbeeld elkaars naam, of een leuke tekst voor elkaar. Dit helpt je eraan herinneren dat je samenwerkt en ook voor elkaar klaarstaat. Tevens heb je iets leuks om elke dag naar te kijken als je thee of koffie drinkt!

Zorg voor orde

Zorg ervoor dat jullie allebei een eigen werkplek hebben en dat duidelijk is wie wat doet.  Zo kun je voorkomen dat je op elkaars tenen gaat staan en elkaar in de weg gaat zitten.

Stel een aantal basisregels op

Het is belangrijk om een aantal basisregels op te stellen wanneer u samen thuiswerkt. Spreek bijvoorbeeld af hoe vaak u pauzeert, of wanneer er achtergrondgeluid mag zijn (bijv. muziek). Dit helpt om

Neem regelmatig pauzes

Neem pauzes en sta op om te bewegen – al is het maar voor een korte wandeling een blokje om. Dit zal je helpen je hoofd leeg te maken en geeft je de tijd om te praten over hoe je dag verloopt.

 

Door deze tips te volgen, kunt u thuiswerken met uw partner leuker en succesvoller maken! Bedankt voor het lezen!

 

Bron: bedrukken.nl