Het is eindelijk zover. Je gaat aan de slag met Bitcoin! De wereld van crypto is een compleet nieuwe wereld voor veel mensen. En dit is ook helemaal niet zo gek. Alhoewel de Bitcoin al sinds 2009 ontstaat, is Bitcoin vanaf 2017 pas echt naam gaan maken. Het is dus heel logisch dat je veel vragen hebt wanneer je begint met investeren in Bitcoin en andere crypto. Vragen als wat Bitcoin is, waar je Bitcoin kunt kopen en wat het beste moment is om te kopen zijn veelgestelde vragen onder beginnende traders. Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Lees dan vooral verder. We gaan het je van A tot Z uitleggen!

Waar Bitcoin kopen

Wanneer je wilt beginnen met investeren in Bitcoin dan begint je avontuur bij een broker of exchange. Hiervan zijn er onwijs veel van te vinden op het internet. Toch kiezen de meeste traders voor de grotere online exchanges als bijvoorbeeld Binance, Bitvavo en LiteBit. Een andere opkomende en interessante online exchange is Bitcoinmeester. Benieuwd naar een onafhankelijke Bitcoinmeester review? Die lees je hier: https://www.descrypted.com/bitcoinmeester/.

Juiste moment om te kopen

Wanneer je Bitcoin wilt kopen als investering dan wil je natuurlijk inspringen op het juiste moment, maar wanneer is dit precies? Goede vraag. Hier zijn de meningen eigenlijk over verdeeld. Volgens sommige is het al veel te laat om in te springen, terwijl sommige de toekomst van Bitcoin rooskleuring inzien. Onder aan de streep moet je zelf bepalen of je inspringt of niet. Zie je Bitcoin als investeringsmiddel? Dan is het zeker de moeite waard om Bitcoins te kopen. De geschiedenis leert ons dat Bitoin extreem volatiel kan zijn, maar over langere termijn zeker winstgevend is. Wil je Bitcoin vergelijken bij verschillende exchanges? Bitcoin en andere crypto vergelijken doe je bij Descrypted.com.