Amsterdam is verreweg de meest bekende stad van ons land en uiteraard ook de hoofdstad. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven zich in deze wereldstad willen vestigen. Een kantoor huren in Amsterdam is echter niet niks en niet elke onderneming heeft de budgetten om op een A-locatie in Amsterdam een bedrijf te vestigen.

Het is tegenwoordig echter wel mogelijk om voor een zakelijke telefonie oplossing te kiezen die het mogelijk maakt om zonder fysiek in Amsterdam aanwezig te zijn toch een 020 nummer voor de bedrijfstelefoon te gebruiken, zodat uw bedrijf wel deze landelijke en zelfs internationale uitstraling geniet. De Belfabriek is een van de grootste aanbieders van zakelijke telefonie in Nederland en biedt nu zelfs oplossingen om 020 nummers door te schakelen naar de mobiele telefoon, zodat de bedrijfstelefoon vanaf overal bediend kan worden.

Tip: https://www.belfabriek.nl/artikelen/020-nummer-aanvragen

Een 020 nummer doorschakelen naar de mobiele telefoon is ideaal voor het thuiswerken

De Corona crisis heeft naast de algemene impact op de volksgezondheid ook een grote invloed op het bedrijfsleven wereldwijd. De manier van werken is significant veranderd en de verwachting is dan ook dat deze verandering deels zal blijven tot na de crisis. Het thuiswerken is hier het beste voorbeeld van en steeds meer ondernemingen komen dan ook naar buiten met mededelingen dat deze ook na de crisis het flexwerken in stand willen houden.

Vanuit huis werken biedt meerdere voordelen voor zowel de werkgever, de werknemer en ook de potentiële klanten. Door gebruik te maken van de doorschakel opties van een 020 nummer naar de mobiele telefoon via de Belfabriek kun u nu ook uw medewerkers deze flexibiliteit bieden met het behoudt van het 020 bedrijfsnummer.

Werknemers kunnen vanaf overal in het land de bedrijfstelefoon met 020 nummer beantwoorden

Door gebruik te maken van een doorgeschakeld 020 nummer naar de mobiele telefoon van uw medewerkers kun u uw bereikbaarheid aanzienlijk vergroten. Door mensen vanuit huis te laten werken zijn veel meer medewerkers bereid om ook latere en vroegere uren te werken of om stand-by diensten vanuit uit huis te werken.

Uitgelicht: https://www.belfabriek.nl/020-nummer-doorschakelen-mobiel

Met deze oplossing van de belfabriek is het dan ook mogelijk om de openingstijden van de zakelijke telefooncentrale voor uw klanten uit te breiden. Ook met betrekking tot het aannemen van nieuw personeel bent u niet meer afhankelijk van slechts een regio en kunt u er nu voor kiezen om mensen aan te nemen vanuit het hele land die vervolgens vanaf overal het 020 nummer kunnen bedienen. Er wordt met deze oplossing van zakelijke telefonie dan ook een echte win-win situatie gecreëerd.