Een deal gesloten met een ander bedrijf of wil je je partners en collega’s bedanken met een leuk zakelijk cadeau? Dan zit je hier goed. Hieronder staan de leukste tips voor een cadeau die je wil schenken aan een zakenrelatie. Benieuwd naar de tips? Lees dan verder en doe deze inspiratie op!

Waarom en wanneer geef je een zakenrelatie een cadeau?

Zakenrelatie cadeaus worden vandaag de dag nog steeds gegeven, maar waarom? Het doel van het geven van zakelijke bedankjes is om de ander bewust ervan te maken dat je blij bent met de manier van samenwerken. Ook laat het zien dat je meedenkt aan nieuwe plannen en dat je verder wil met de samenwerking. Het is een blijk van respect. Daarnaast is het onderdeel van relatiemarketing. De cadeaus naar zakenrelaties zullen vaak het logo of de naam van de afzender zijn. Op deze manier laat je je jouw naam subtiel bij anderen terecht komen.

Wanneer geef je dan een cadeau aan een zakenrelatie? Het is geen moet, maar het is wel leuk om je waardering eens in de zoveel tijd te laten blijken. Het hoort ook een beetje bij ondernemen. Eindejaar is het beste moment om de zakelijke bedankjes te versturen. De meeste bedrijven sturen naar hun klanten en zakenrelaties en bedankje uit waardering zo rond de kerst of het nieuwe jaar.

Natuurlijk hoef je niet te wachten tot het eindejaar er is, maar kun je wanneer je wil een zakenrelatie een cadeau sturen. Het is maar waar jij je goed bij voelt!

De leukste zakelijke cadeaus

Er zijn natuurlijk een tal aan cadeaus waaruit je kunt kiezen om als zakelijk bedankje te versturen, maar wij hebben de leukste cadeaus gevonden en hier op een rijtje gezet!

Snoep bedankjes. Een klein cadeautje, maar met een grote betekenis. Je kunt zelf een soort snoepje kiezen en de verpakking ook. Plaats het logo van jouw bedrijf op de snoepjes en laat he bezorgen bij de betreffende klant of partner. Leuk om te krijgen, maar vooral lekker!

Brievenbus bedankjes zijn leuke, persoonlijke en originele bedankjes. Een brievenbus cadeau bevat een klein pakketje die je zelf hebt mogen samenstellen. Wat je maar kunt bedenken, kun je erin stoppen. Maak het je eigen en verzend het per post. Zo krijgt de ontvanger een leuk en origineel zakelijk cadeau toegestuurd.

Plant instructies. Een simpel cadeau, maar het kan leuk uitpakken. Er zijn zaadjes voor elk seizoen. Als je van plan bent een leuk cadeautje te sturen tijdens de kerstdagen, denk dan aan kerstboomzaadjes!

Tot slot zijn er leuke sport bedankjes. Als je je zakenrelaties echt goed kent, weet je misschien wel welke sport zij doen. Hiermee kun je een leuk cadeautje sturen. Origineel en wat verder gedacht dan de meeste cadeaus!

Al deze leuke zakenrelatie cadeaus zijn te vinden bij bedankjes.nu. Zit je erover na te denken om je zakenrelaties te verassen met een leuk zakelijk bedankje? Twijfel dan niet langer en ga ervoor. Dit zal de band van beide kanten versterken en jullie samen op weg helpen naar een mooie en goede toekomst!