Als je op zoek bent naar een creatieve en unieke manier om je merk te promoten, dan is schorten laten bedrukken de perfecte oplossing voor jou! Of je nu een restaurant, café, bakkerij of cateringbedrijf runt, een schort met het logo van je bedrijf is een geweldige manier om aandacht te trekken en je merk te versterken. In deze blogpost bespreken we de voordelen van schorten laten bedrukken en geven we enkele tips hoe je deze creatieve marketingstrategie kunt toepassen.

Voordelen van schorten laten bedrukken

Het laten bedrukken van schorten voor je bedrijf heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het een relatief goedkope manier om je merk te promoten en herkenbaarheid te creëren. Schorten zijn ook zeer functioneel en worden dagelijks gedragen in restaurants, cafés, en andere horecagelegenheden, waardoor de kans dat jouw merk wordt gezien en herkend wordt groter wordt. Daarnaast kun je schorten in verschillende maten en kleuren laten maken, waardoor je een custom made product krijgt dat past bij de stijl van jouw bedrijf en professionele uitstraling.

Toepassingen en tips voor schorten laten bedrukken

Schorten laten bedrukken kan op verschillende manieren worden toegepast. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als uniform voor je personeel, waardoor ze er professioneel uitzien en herkenbaar zijn voor de klanten. Je kunt ook schorten gebruiken als een marketingtool voor bijvoorbeeld het promoten van een nieuw menu-item of actie. Daarnaast zijn schorten ook leuke souvenirs voor gasten of als cadeau voor klanten of medewerkers. Een tip is om het ontwerp van de schort af te stemmen op de huisstijl van je bedrijf en te zorgen voor een duidelijke en opvallende bedrukking.

Materialen en ontwerpen

Schorten kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, zoals katoen, polyester of een combinatie hiervan. Katoen is een duurzamere en ademende stof en is daarom een populaire keuze. Polyester is daarentegen een lichter materiaal en is waterafstotend en sneldrogend. Bij het ontwerpen van het schort is het belangrijk om rekening te houden met de plaatsing van het logo en mogelijke andere ontwerpen op de schort, zodat het optimaal kan worden bedrukt.

 

Het bedrukken van de schorten

Het bedrukken van de schorten kan worden gedaan via verschillende technieken, zoals zeefdruk, transferdruk of borduren. Zeefdruk is een populaire keuze, omdat het kosteneffectief is en een scherpe afdruk oplevert. Een nadeel van de zeefdruk is dat er maximaal drie kleuren kunnen worden gebruikt. Transferdruk is een andere optie die geschikt is voor het afdrukken van meer kleuren en complexere ontwerpen. Borduren wordt gebruikt voor het maken van hoogwaardige, duurzame en elegante ontwerpen.

 

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je merk in de horeca-industrie te promoten, dan zijn schorten laten bedrukken een perfecte oplossing. Door de vele voordelen, toepassingsmogelijkheden en ontwerpen, zijn schorten de ideale brand awareness tool. Door het gebruik van schorten als marketingtool voor je bedrijf verminder je ook het gebruik van slechts eenmalig gebruikte, vervuilende plastic omhulsels en draag je dus bij aan een duurzame oplossing die ook nog eens persoonlijk en origineel blijft. Maak dus nu een schort met je eigen design en laat je merk opvallen tijdens een gezellig diner of unieke cateringopdracht.

 

Kijk voor meer informatie over het laten bedrukken van schorten op https://www.bedrukken.nl/